Monday, January 24, 2022

Övertygande essäer om vapenkontroll

Övertygande essäer om vapenkontroll



Nu kanske vissa hävdar att denna statistik helt enkelt inte kan jämföras på grund av en oproportion i folkmängd. Jag tror att allt om det missbrukas kan vara farligt, detsamma gäller för vapen. Gratis essäprover om det givna ämnet "Drömfamilj". Om StudySaurus Community. Övertygande essäer om vapenkontroll är inte ett urval av det arbete som skrivits av professionella akademiska författare.





Övertygande tal om vapenkontroll



Friskrivningsklausul: Denna uppsats har skickats in av en student. Detta är inte ett urval av det arbete som skrivits av professionella akademiska författare. Alla åsikter, resultat, slutsatser eller rekommendationer som uttrycks i detta arbete är författarnas och återspeglar inte nödvändigtvis StudySaurus åsikter. Vapenkontroll är en lag som styr hur vapen säljs och används, och övertygande essäer om vapenkontroll kan äga dem. Att tillåta människor att inneha och använda ett vapen med juridiska dokument i USA är lagligt. Det har förekommit argument om huruvida det borde vara lagligt att äga ett vapen eftersom vissa människor ser det som fördelaktigt och andra inte.


Man tror att vapen är fördelaktigt att ha, och de finns där för att vi måste kunna skydda oss själva. Vi bör inte låta regeringen ha övertygande essäer om vapenkontroll över vapenkontroll av många skäl, inklusive jakt, att inte kunna övertygande essäer om vapenkontroll skydda oss själva, och helt enkelt på grund av det andra ändringsförslaget. Jakt har funnits så länge som människor har funnits på denna jord och om det togs bort helt skulle vissa människor förlora övertygande essäer om vapenkontroll naturkänsla. Jakt är människor som dödar djur för mat, kläder eller sport. I population 16 år och äldre, jagad. Storvilt som älg, rådjur och vild kalkon lockade Jakt är något som vissa tycker om och tycker är terapeutiskt.


Tillhörande rekreation, övertygande essäer om vapenkontroll. Jägare betalar för de flesta program för bevarande av fisk och vilda djur genom licensförsäljning och punktskatter på utrustning. Vapenkontroll kanske inte innebär att ta bort vapen helt först, utan att ta bort dem långsamt under åren. Regeringen kanske tror att eftersom de kan kontrollera vem som äger ett vapen kan de kontrollera dödsfallen eller få ner dödstalen, övertygande essäer om vapenkontroll. När i verkligheten är faktum är att om de inte tillåter alla att äga ett vapen så skadar de faktiskt fler människor eftersom de inte skulle ha något försvar.


Brottslingar kommer alltid att kunna ta reda på hur man får tag i ett vapen, så de tar i princip ett vapen från medborgarna. Människor som äger vapen i sina hem har vanligtvis bara vapen för nödsituationer, så att ha ett kan vara fördelaktigt. Till exempel, om någon blir rånad och regeringen stiftar en lag där ingen kan få tag i ett vapen, så finns det en god chans att de skadas. Rånaren skulle med största sannolikhet ha fått en hand på någon form av vapen och använt det för att hota eller skada någon för att få vad de vill. Detta är huvudskälet till att regeringen inte bör ta ifrån oss våra vapen, vi har rätt att ha vapen för att förhindra att vi skadas av människor med vapen. Regeringen gjorde detta till en lag för nästan år sedan var denna lag här i vårt stora land, USA.


Detta är vår rättighet och det borde vara här för att stanna. Att låta regeringen ha makt över vapenkontroll är ett slarvigt misstag, vi använder vapen till många saker, övertygande essäer om vapenkontroll, inklusive jakt, att inte kunna skydda oss själva, och helt enkelt på grund av det andra ändringsförslaget. Att äga ett vapen är ett privilegium lika mycket som en rättighet, så folk borde definitivt använda det på ett ansvarsfullt sätt. Om människor inte kan använda den rätt ska de inte äga en, utan alla ska få eller ges möjlighet.


Under de senaste dagarna, månaderna och åren har vår värld bevittnat några otänkbara händelser av våldsslakt och död. Vilka eller vilka är de skyldiga? Ingen vet säkert. Sedan massakern i Dunblane på 16 oskyldiga grundskolebarn tillsammans med en lärare och förövaren själv i Marchshock har gett genklang i hela Storbritannien. Resultatet: en krusning av vapenkontrollrörelser över hela Storbritannien som ledde till en skärpning av våra vapenlagar och tillgänglighet, övertygande essäer om vapenkontroll. Sedan dess har det bara förekommit 2 masskjutningar i Storbritannien: skjutningen i Cumbria och skottlossningen i Spalding. Samtidigt i Amerika har det förekommit masskjutningar i enbart - 64 av dessa var skolskjutningar. Amerika har uppenbarligen ett enormt problem, som bara kan fixas genom att ägna vår största uppmärksamhet åt källan; vapen, övertygande essäer om vapenkontroll.


Nu kanske vissa hävdar att denna statistik helt enkelt inte kan jämföras på grund av en oproportion i folkmängd. Detta påstående kan dock lätt avfärdas som om Amerika har skalats ner till en befolkning på. Detta är fortfarande en betydande siffra i jämförelse med 2 masskjutningar i Storbritannien från och som ett resultat kan det vara mycket nykter att förstå. En särskilt känslosam händelse ägde rum den 14 december. Det orsakade en krusningseffekt som skakade världen. Det var Sand Hook-skjutningen. Det lämnade tjugo 6 till 7-åringar döda. De togs alldeles för tidigt. På senare tid ägde en skottlossning rum på Pulse, en gay-nattklubb i Orlando, den 12 juni. Med 49 döda och 50 skadade, såväl som att gärningsmannen höll många människor som gisslan, stämplades denna incident som den dödligaste masskjutningen i USA:s historia.


Den amerikanska regeringen måste vidta åtgärder. För det första kommer närvaron av ett vapen att göra en konflikt mer sannolikt att bli ett våldsbrott. A övertygande essäer om vapenkontroll publicerad av New England Journal of Medicine fann: snarare än att ge skydd, är vapen som förvaras i hemmet förknippade med en ökning av risken för mord av en familjemedlem eller huskamrat. Frivilliga för studien fick elektriska stötar av forskningsassistenter och fick sedan chansen att stöta tillbaka assistenterna upp till sju gånger. Under experimentet fanns ett bord som rymde antingen ingenting, badminton övertygande essäer om vapenkontroll, eller flera vapen.


Under en rad frivilliga experiment visades det att närvaron av vapen ökade de repressalier som forskningsassistenterna fick ännu mer än i närvaro av badmintonset eller det tomma bordet. Denna diskrepans indikerar att närvaron av vapen hade en viss effekt på frivillighetens aggressionsnivå och gjorde dem mer villiga att skada andra. Denna studie visar att förekomsten av skjutvapen är mer benägna att provocera fram våldsamma attacker som ökar. Dessutom har länder med begränsad vapenkontroll lägre antal vapenmord och självmord än i USA.


Både Schweiz och Finland kräver att vapenägare ansöker om licens. Förutom licenser måste alla potentiella ägare klara bakgrundskontroller av bland annat psykisk hälsa och brottsregister. I Schweiz rankad nummer 3 i internationella vapeninnehav, med cirka 3 vapen totalt. Samma år hade Schweiz 24 vapenmord, ungefär 0. Enligt en studie i mars var antalet vapenmord i USA 25 gånger högre tillsammans med vapensjälvmord som var 8 gånger högre i andra folkrika länder. Övertygande essäer om vapenkontroll statistik visar tydligt att en hårdare strategi för vapenkontroll och vapenlagar skulle gynna många amerikanska civilas liv.


Slutligen, om vapenkontroll övertygande essäer om vapenkontroll om de skulle införas skulle det bli en sammanfallande minskning av de associerade kostnaderna för vapenvåld på det amerikanska hälsosystemet. Kostnaden för vapenmord och våldsamma attacker är inte bara monetära; det kan påverka offret och förövarna även känslomässigt. Dessa belopp är verkligen häpnadsväckande och det är mycket svårt att tro att de alla är resultatet av vapenägande. Det var 36, akutmottagningsbesök och 25, sjukhusvistelser för vapenskador. Enligt Världshälsoorganisationen inkluderar kostnaderna för vapenvåld juridiska tjänster, medicinska kostnader, polis, fosterhem, livförsäkring och psykologiska kostnader som smärta och lidande.


Listan ovan har bara varit ett axplock av alla de pengar som slösar bort kostnaderna för vapenvåld, övertygande essäer om vapenkontroll, allt drivs av ett enkelt vapen som kan förhindras: en pistol. För att avsluta, övertygande essäer om vapenkontroll, USA bör överväga att införa strängare vapenkontrolllagar eftersom som ett resultat kommer Amerika att se en minskning av konflikter som leder till våldsamma attacker. Antalet vapenmord kommer att minska tillsammans med antalet vapensjälvmord som visas av länder som Schweiz och Finland. Slutligen kommer Amerika att dra nytta av minskade kostnader, som är korrelerade med en så hög frekvens av vapenvåld i hela landet, som t.ex övertygande essäer om vapenkontroll tjänster och medicinska kostnader.


För den amerikanska mänsklighetens skull, varför skulle Amerika inte överväga mer vapenkontroll? StudySaurus drivs av två uni-studenter som fortfarande får en kick av att lära sig nya saker. Vi hoppas kunna dela dessa erfarenheter med dig. Fast på din uppsats? Sök efter sökning. Hem Kunskapsbas Populära uppsatsämnen Gun Control Essay. Against Gun Control Argumentative Essay Vapenkontroll är en lag som styr hur vapen säljs och används och vem som kan äga dem. Övertygande essä om vapenkontroll Under de senaste dagarna, månaderna och åren har vår värld bevittnat några otänkbara händelser av våldsslakt och död. Var detta material till hjälp? Övertygande essäer om vapenkontroll Nej. Lämna en kommentar? Avbryt svar.


Om StudySaurus Community. fel: Innehållet är skyddat!!





hur man skriver definitionsuppsats



Kalifornien är bland de många delstaterna med den högsta andelen mord som är 39 procent högre än den nationella brottsstatistiken. I den södra delen av Kalifornien ökar brottsligheten trots att staten förbjuder försäljning av handeldvapen. Alla dessa fakta bevisar att vapenkontroll inte är den bästa lösningen för att lösa brottsproblem i USA. Att förebygga brott innebär att slå ner de människor som missbrukar vapen utan några berättigade skäl istället för att fokusera på tillgången på vapen. Faktum kvarstår att även om vi förbjuder vapen kommer brottslighet fortfarande att förekomma, kriminella kommer att använda andra vapen. Att förbjuda vapen skulle bara innebära att ta dem ifrån ärliga människor och ge det till brottslingar som kommer att utnyttja obeväpnade medborgare.


Vapen kan användas på positiva sätt, inklusive jakt och för självförsvar. Många människor ser vapen som det enda verktyget som skiljer dem från döden. När människor är välutbildade i hur man använder vapen som andra farliga vapen säkert, kommer människor att ha samma respekt för vapen som andra farliga vapen. Många människor äger vapen, men hamnar ibland i händerna på fel personer. Därför måste människor läras om fördelarna och farorna med att missbruka vapen. Forskningsstudier visar att en av de vanligaste anledningarna till att människor äger vapen är för självförsvar. Handvapen används av mer än , miljoner medborgare årligen för självförsvar.


Mer än 66 nyligen intervjuade personer som håller vapen hemma uppgav att skydd är den främsta anledningen till att köpa ett vapen. Jag tror att allt om det missbrukas kan vara farligt, detsamma gäller för vapen. Vapen är som andra verktyg som har många fördelar för ägarna; att förbjuda vapen skulle innebära att man begränsar medborgarna från att utöva sin frihet eftersom de kommer att missgynnas av det faktum att de inte kan försvara sig från människor som utgör ett hot mot dem. En pistol är ett verktyg som alla andra verktyg med flera fördelar. Många medborgare tycker om att använda vapen för fritidsaktiviteter som jakt. Förbudet mot vapen innebär att begränsa vissa aktiviteter och kränka mänsklig frihet. Om vapen begränsas kommer många människor att bli sårbara för attacker. Regeringen bör inte lämna sina medborgare sårbara för attacker, utan istället tillåta människor att äga vapen.


Vapenkontrolllagar kommer fortfarande att göra kriminella snören till vapen och attackera oskyldiga människor. Vapenkontroll är ingen bra lösning för vårt land. Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp. Logga in Beställ nu. Ring nu! Beställ nu. Söka efter:. Brottslingar kommer alltid att kunna ta reda på hur man får tag i ett vapen, så de tar i princip ett vapen från medborgarna. Människor som äger vapen i sina hem har vanligtvis bara vapen för nödsituationer, så att ha ett kan vara fördelaktigt. Till exempel, om någon blir rånad och regeringen stiftar en lag där ingen kan få tag i ett vapen, så finns det en god chans att de skadas.


Rånaren skulle med största sannolikhet ha fått en hand på någon form av vapen och använt det för att hota eller skada någon för att få vad de vill. Detta är huvudskälet till att regeringen inte bör ta ifrån oss våra vapen, vi har rätt att ha vapen för att förhindra att vi skadas av människor med vapen. Regeringen gjorde detta till en lag redan i , så för nästan år sedan fanns denna lag här i vårt stora land i USA. Detta är vår rättighet och det borde vara här för att stanna. Att tillåta regeringen att ha makt över vapenkontroll är ett slarvigt misstag, vi använder vapen för många saker, inklusive jakt, att inte kunna skydda oss själva och helt enkelt på grund av det andra tillägget.


Att äga ett vapen är ett privilegium lika mycket som en rättighet, så folk borde definitivt använda det på ett ansvarsfullt sätt. Om människor inte kan använda den rätt ska de inte äga en, utan alla ska få eller ges möjlighet. Under de senaste dagarna, månaderna och åren har vår värld bevittnat några otänkbara händelser av våldsslakt och död. Vilka eller vilka är de skyldiga? Ingen vet säkert. Sedan massakern i Dunblane på 16 oskyldiga grundskolebarn tillsammans med en lärare och förövaren själv i mars har chock gett genklang i hela Storbritannien.


Resultatet: en krusning av vapenkontrollrörelser över hela Storbritannien som ledde till en skärpning av våra vapenlagar och tillgänglighet. Sedan dess har det bara förekommit 2 masskjutningar i Storbritannien: skjutningen i Cumbria och skottlossningen i Spalding. Samtidigt i Amerika har det förekommit masskjutningar i enbart - 64 av dessa var skolskjutningar. Amerika har uppenbarligen ett enormt problem, som bara kan fixas genom att ägna vår största uppmärksamhet åt källan; vapen. Nu kanske vissa hävdar att denna statistik helt enkelt inte kan jämföras på grund av en oproportion i folkmängd. Detta påstående kan dock lätt avfärdas som om Amerika har skalats ner till en befolkning på. Detta är fortfarande en betydande siffra i jämförelse med 2 masskjutningar i Storbritannien från och som ett resultat kan det vara mycket nykter att förstå.


En särskilt känslosam händelse ägde rum den 14 december. Det orsakade en krusningseffekt som skakade världen. Det var Sand Hook-skjutningen. Det lämnade tjugo 6 till 7-åringar döda. De togs alldeles för tidigt. På senare tid ägde en skottlossning rum på Pulse, en gay-nattklubb i Orlando, den 12 juni. Med 49 döda och 50 skadade, såväl som att gärningsmannen höll många människor som gisslan, stämplades denna incident som den dödligaste masskjutningen i USA:s historia. Den amerikanska regeringen måste vidta åtgärder. För det första kommer närvaron av ett vapen att göra en konflikt mer sannolikt att bli ett våldsbrott.


En studie publicerad av New England Journal of Medicine fann: snarare än att ge skydd, är vapen som förvaras i hemmet förknippade med en ökning av risken för mord av en familjemedlem eller huskamrat. Frivilliga för studien fick elektriska stötar av forskningsassistenter och fick sedan chansen att stöta tillbaka assistenterna upp till sju gånger. Under experimentet fanns ett bord med antingen ingenting, badmintonutrustning eller flera vapen. Under en rad frivilliga experiment visades det att närvaron av vapen ökade de repressalier som forskningsassistenterna fick ännu mer än i närvaro av badmintonset eller det tomma bordet.


Denna diskrepans indikerar att närvaron av vapen hade en viss effekt på frivillighetens aggressionsnivå och gjorde dem mer villiga att skada andra. Denna studie visar att förekomsten av skjutvapen är mer benägna att provocera fram våldsamma attacker som ökar. Dessutom har länder med begränsad vapenkontroll lägre antal vapenmord och självmord än i USA. Både Schweiz och Finland kräver att vapenägare ansöker om licens. Förutom licenser måste alla potentiella ägare klara bakgrundskontroller av bland annat psykisk hälsa och brottsregister. I Schweiz rankas nummer 3 i internationella vapenägande, med cirka 3,,,, vapen totalt.


Samma år hade Schweiz 24 vapenmord, ungefär 0. Enligt en studie i mars var antalet vapenmord i USA 25 gånger högre tillsammans med vapensjälvmord som var 8 gånger högre i andra folkrika länder.

No comments:

Post a Comment